İstanbul Antika Eşya Alanlar

İstanbul antika eşya alanlar

İstanbul antika eşya alanlar arasında bulunan bizler, İstanbul spot olarak her türlü antika eşyayı mağazamızda bulunduruyoruz. Siz de antika eşya nasıl satılır? Antika eşya satmak istiyorum! diyorsanız, durmayın hemen bizimle iletişime geçin ve satmayı düşündüğünüz eşyalarınıza fiyat alın. Bizlerle dedelerinizden babaanneleriniz den büyük babaanneleriniz den büyük büyük dedelerinizden kalan antika eşyaları değerlendirmek istiyorsanız bize whatsapp üzerinden veya iletişim bölümünden yazın. İstanbul Spot olarak her türlü eşyayı değerinden daha fazlasını sizden alıyoruz. Çünkü biz 20 yıllık tecrübeli bir şirketiz ve biliyoruz ki  antika eşyalar yıllar geçtikçe şarap gibi değerleniyor.

Biz sizin onlarca nesilden kalan ve ailenizin bir sembolü olan değerli antikalarınızı alıyoruz. Çünkü antikaların ne kadar değerli ve aileniz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Onların antika eşya müzayedelerinde yıpranmasını ya da antika eşya pazarında antika görünümlü, antika olabilecek eşyaların arasında yitip gitmesini istemeyiz.  Nesiller boyu koruyup kolladığınız değerli antika eşyalarınız bize emanet. İstanbul’da her ikinci el eşya antika satan yerlere  güvenmenizi tavsiye etmeyiz. Çünkü İstanbul’da her ikinci el eşya antika satanlar bizler kadar tecrübeli değil. Biz İstanbul Spot olarak nesiller boyu sakladığınız antikaları en dikkatli şekilde sizin için titizlikle muhafaza ediyoruz. İkinci el eski antika eşya alan yerler ile bizler antika 2. el eşyalarını satmak isteyen insanların ayağına geliyoruz. Kapınıza gelip hiçbir ücret talep etmiyoruz, eşyalarınızı kontrol edip karşılığı neyse onu ödüyor ve evinizden ayrılıyoruz.

İstanbul Antika Eşya Alım Satım

ANTİKA HALI Alan Yerler

Uzun yıllar sonucu sakladığınız büyüklerinizin özenle ve titizlikle koruduğu antika eşyaları alıyor ve satıyoruz.. Büyüklerimizin bu kadar özen gösterdiği eşyaların değerini bilmeyen antika eşya alanlar ve satanlara bu değerli eşyalarınızı emanet etmek ister misiniz ? Bence kesinlikle istemezsiniz o yüzden diğer antika eşya dükkanlarını bir kenara bırakıp bizimle iletişime geçin. Çünkü biz nesillerden aktarılan bu eşyaların değerli olduğunu biliyoruz. Antika eşyaların değerini nasıl anlarım sorusu aklınızı kurcalamasın. Çünkü bunun cevabı da bizde. Bu işe yıllarını vermiş ustalarımız getirdiğiniz antika eşyanın değerini, üzerindeki işçiliğine ve geçmişine göre size net bir şekilde söylüyor.

Özellikle Bursa gibi antika Osmanlı tarihi eşyalarını barındıran bir ilimizde antika eşyaların üzerindeki geçmişin sanatını görebilirsiniz. Bu kadar geçmişi olan bu eşyalar yıllar boyu saklanabilecek sağlamlıkta. Bununla beraber  sanatsal ve işçilik çok daha estetik ve dayanıklıydı. Bizler gerek Bursa antika eşya alanlarla gerekse Bursa’dan bizi bulan müşterilerimizle antika eşya alışverişi yapıyor ve İstanbul Spot olarak her türlü antika eşyayı bünyemizde barındırmaya gayret ediyoruz. Bünyemizdeki antika eşyaları sadece Bursa antika eşya alan yerlerle sağlamıyor, Türkiye’nin birçok yerinden antika alım satımı yapan kişilerle de sağlıyoruz. Hatta bununla kalmıyor yurt dışından antika eşya alım satımı dahi yapıyoruz.

Sizleri, yurt dışından antika eşya getirmek kolay mı ? Antika eşya ithalatı nasıl yapılır ? Antika eşyanın taşıma, depolama ve nakliye işlemleri nasıl olur  ? gibi sorularla hiç yormuyoruz. Çünkü bütün bu işlemleri biz yapıyoruz. Bizler yurt dışındaki müşterilerimizle ya da yurt dışından Türkiye’ye eşya getiren müşterilerimizle iletişime geçiyoruz. Sizler için en nadide antika eşyaların alım işlemini yapıyoruz. Kendi mağazamızda ise depolama işlemini yapıyoruz. Siz istediğiniz zaman bizler beğendiğiniz antika eşyanın satım işlemini sizler için gerçekleştiriyoruz. Böylelikle bütün sorularınızın cevabını hiç yorulmadan kolaylıkla bizden alabiliyorsunuz.

Üstelik bu değerli eşyaları satın almanıza da gerek yok. Örneğin evinize gelecek misafirleriniz sizin için çok önemli ve bakırları çok seviyor. Siz de evinizin çok güzel görünmesini istiyorsunuz. Ama antika bakır eşya fiyatlarını öğrenmek  için araştırma yaptınız ve ona ayıracak bütçenizin olmadığını fark ettiniz.  İstanbul Spot olarak bizim antika eşya kiralama yöntemimizle sizlerde ister antika cam, antika bronz, antika gümüş eşya ya da antika bakır eşyaları kolaylıkla kiralayın. İstediğiniz her türlü antika eşyayı istediğiniz süre kadar kiralayabilirsiniz. Ama ben kiralamak istemiyorum fakat antika eşya fiyatlarını da araştırdım çok pahalı. İnternetten antika ucuz eşyalar diye arattım antika eşya satış siteleri arasında sizin  siteniz çıktı. Ne yapmalıyım bana yardımcı olun diyorsanız, doğru adrestesiniz. Türkiye’deki en kaliteli, en ucuz antika eşyaları bizde bulabilirsiniz.

Bizim şirketimizde her türlü antika eşya olduğu gibi her türlü fiyattan da antika eşya bulunuyor. Kiminin ucuz aradığı antikayı kimi pahalı almak istiyor. Bu fiyat farkı elbette ki antika eşyanın durumuna, tarihine ve kullanım amacına göre değişiklik gösteriyor. Fabrikalaşma çağında olduğumuz için yapılan eşyalar  tabii ki de marka ve modele göre geçmişte yapılan ürünlerle kalite farkı göstermekte. Fakat şu an fabrikalaşmadan dolayı ürünler eskisi kadar değerli tutulmuyor. Bununla birlikte her türlü ürün ve eşya eskisi kadar özgün, sağlam ve değerli üretilmiyor. O yüzden siz değerli müşterilerimiz hiç endişe etmeyin. Sattığımız ürünlerin orjinalliğini bozmadan eski hali ile size teslim ediyoruz. Aynı şekilde eğer sizden ürün alıyorsak da endişelenmeyin. Çünkü biz İstanbul’da antika eşya alanlar satanlar cemiyetinde eşyalarınızın değerini bilen tek şirketiz.

İstanbul Antika Eşya Alan Yerler

antika gramofon alanlar

Biz antika eşyaların şarap misali yıldan yıla değerlendiğini çok iyi biliyoruz. Bu değer sadece kuru kuruya geçen yıllar değil bu yılların içinde barındırdığı onca anı, onca mutluluk ve hüzün. Sizler yıllar geçtikçe bu eşyaların aileniz, sevdikleriniz açısından çok değerli olduğunun bilincindesiniz. Önemli olan bu bilincin bizde olup olmadığı. Biz İstanbul Spot olarak bunun bilincine yirmi yıllık tecrübemizle, yaşanmışlıklarımız ile ve hissettiklerimizle çoktan eriştik bile.

Antika bir eşyanızı satarken, sizlerin Bir eşya kaç yılda sonra antika olur? Antika eşya kaç yıllık olmalı ? Bir eşya ne zaman antika olur ? gibi soruları düşünmenize hiç gerek yok. Bütün bu soruların cevapları bizde. Bir eşyanın antika eşya olarak sayılabilmesi için belli bir zaman dilimi yoktur. Örneğin çok nadir bulanan bazı  antika köy eşyaları 60 yıl sonunda antika olarak kabul edilirken, çok sık üretilmiş bir antika gramofon markası 100 sonunda antika olarak kabul edilebilir.

Bir kenarda toz olan bir mobilyanızı, el dokuması halınızı veya kiliminizi alıyor, yapılış yılına ve duruma göre değerlendiriyoruz. Karşılığında bu eşyaların birebir değerini size veriyoruz. Çünkü biz İstanbul Spot olarak aile yadigarı olan bu eşyaların sizin için kıymetli olduğunu biliyoruz. Ve bunun bilincinde olduğumuz için de bu duyguyu size yaşatmıyoruz. Antika eşyalarınızdaki bu yaşanmış yılları saygıyla karşılıyor ve sizlerin sevdiklerinize ve yaşanmışlıklara verdiğiniz değeri ve saygıyı biz de sizinle veriyoruz.

İstanbul da Antika Eşya Fiyatları Ne Kadar?

Antika eşya arayanlar kişilerin, yani sizlerin antika eşya müzayedesinde servet dökmenize ya da antika ve hediyelik eşya festivali nerede ? diye  araştırıp soruşturmanıza hiç gerek yok. Biz İstanbul Spot olarak Türkiye’de değerine göre fiyatı en uygun olan antika eşyaları sizlere sunuyoruz. Sizler İstanbul Antika eşya fiyatları nedir diye soracak olursanız bunu tek bir kelimeyle özetlemek mümkün değil. İşin içine manevi değerler katıldığından dolayı bu durumunuzda eşyanızı sizden anıları da hesaba katarak değerine bir ücretle alıyoruz.

Antika eşyalar ve değerleri oldukça önemli bir hal alıyor bizler için aldığımız antikayı yıpranmaması için özenle muhafaza ediyoruz.  Akabinde yeni sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de satın alacak yeni sahibini her müşterimizde olduğu gibi en değerli müşterilerimizden birine teslim ediyoruz. Bu teslimi yaparken de antika eşyanın değerini ve yaşanmışlığını müşterimize aktarıyoruz ki müşterimiz de bu antika eşyaya saygıyla yaklaşsın. Tek amacımız yıllar geçtikçe güzelleşen bir eşyayı koparmadan yaşatmak. Siz de ”antika tutkusuyla 2 bin eski eşya topladı ” haberini duyduysanız ve kendinizi bu kişiyle özdeştirdiyseniz vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin.

gümüş eşya alanlar

Uzun yıllar sakladığınız ya da özenle saklanan antikaları bizlere getiriyorsunuz. Biz İstanbul antika eşya alan yerler olarak bu antikayı inceliyor ve değerlendiriyoruz. Bu inceleme sonucu antika eşyalarınıza bir değer biçiyoruz. Bu değer hakkettiğinden az olmayacağının garantisini veriyoruz. Bununla birlikte fiyat konusunda karşılıklı anlaşırsak anında antikanın değerini size peşin olarak elden veriyoruz. Devamında ise bu antikanın şekli, maddesi , orijinalliği hiçbir şekilde bozulmuyor ve antika ürün titizlikle korumaya alınıyor. Çünkü ürünler şu anda aynı örnek makinenin elinden çıkmış gibi değildi. Eskiden sanatkar dediğimiz bu eşyalar yapan insanlar büyük bir özveriyle ve titizlikle çalışırdı. Bu özverinin ve titizliğin doğurduğu birçok neden vardı. Bu nedenlerin en önemlisi özenle yapılmış sağlam ürünlerdi. Her işlemi elle tek tek yapılmıştı. Ve fabrikalaşma olmadığı için ürünler özgündü. Biz İstanbul Antika eşya alanlar olarak sizlerin bu değerli hazinelerine geçmişine uygun fiyatlandırmalarda bulunuyoruz.

Günden güne her şey bir devinim haline giriyor. Eski kıyafetler moda oluyor, eski filmler tekrar çevriliyor, insanlar ev dekorasyonu için servetler ödeyip evlerini antika eşyalarla dolduruyorlar. İşte tam da bu noktada devreye İstanbul antika eşya alan yerler giriyor. Bizler antika eşyalara tonlarca para dökmeyi doğru bulmuyoruz. İstanbul Antika eşya fiyatları çok uçuk bir durumda ve antika eşyalar moda olduğu için zenginlerin parası yetiyor.

Bizce antika eşyalar estetik açıdan güzel olduğu için, evine ve zevkine uyumlu olduğu için, anısı ve yaşanmışlığı olduğu için alınmalı. Ve tabi her bütçeye her cebe uyumlu olmalı, herkes alabilmelidir. İşte tam da bu nedenlerden ötürü ikinci el eşya alanlar İstanbul Spot bu anlayışla Türkiye’nin bir çok yerinde bir çok bölgesinde eşi benzeri bulunmayan ya da bir çok evde bulunup sizleri eski anılara götüren bir çok yaşanmışlığı olmuş fakat özenle ve titizlikle bakılmış en kıymetli antika eşyaları topladık. Bu eşyaları titizlikle muhafaza edip her bütçeden ve her zevkten müşterimize özenle sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Bizim önceliğimiz kaliteli uzun yıllar kullanılmış manevi değeri olan antika eşya alım satımı ve müşterilerimizin zevkine, cebine ve tarzına hitap edebilmektir.

Antika Eşya Satan Yerler

Biliyoruz antika eşya satan yerler arıyorsunuz ve birden karşınıza biz çıktık. O halde doğru yerdesiniz. Kendinizi ikinci el eşya alanlar İstanbul Spot’un yıllardır edindiği eşsiz bilgilere teslim edin. Sizler için çok dikkatli bir şekilde aradığımız ve yıllardan beri sağlam bir şekilde duran antika eşyaları sizler için biriktiriyoruz ve özenle muhafaza ediyoruz. Bunca yıldır antika eşyalar nerede satılır ya da alınır diye sorular geliyor. Fakat bizim her türlü eşyayı alıp sattığımızı bilmiyorlar. Biz 20 yıl boyunca kendimizi her türlü ikinci el eşya da geliştirdik, her türlü ikinci el eşyayı deneyimledik ve biz bu işte artık profesyoneliz. Sizlere sadece İstanbul antika eşya alan yerler ve satan yerler olarak hizmet vermiyoruz aynı zamanda; sıfır ikinci el mobilya, elektronik eşya, beyaz eşya alanlar ve satanlar gibi daha birçok hizmeti de siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Bizce artık diğer antika satış sitelerinde vakit kaybetmeye ya da dükkan dükkan gezip fiyat almanıza gerek yok. Biz fiyat teklifi olarak en değerine alış satışı gerçekleştiriyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimiz genel olarak başka mağazaları denemeye bile lüzum görmüyor. Çünkü biliyorlar ki ürünlerinize piyasa değerlerinin üstünde fiyatlar veriyoruz. Satarken ise olabildiğince fazla parayı nakit teslim etmek istiyoruz.